Lees de ervaringen van de cursisten

Wil je hier ook een bericht schrijven? Het mag met je naam, maar ook anoniem. Zo krijgen nieuwe bezoekers een idee hoe jullie het ervaren. Dank je wel! Groet, Louise.

Commentaren: 16
 • #16

  Inge (maandag, 29 januari 2024 10:31)

  Al een paar keer bij Louise geweest. Erg aardige vrouw en wat heeft zij veel onderwerpen om te tekenen. De sfeer is fijn. Een aanrader.

 • #15

  Anoniem (zondag, 15 januari 2023 12:50)

  Ik kwam voor tekenles maar ik kwam er achter dat ik wat coaching kon gebruiken voor mijn onzekerheid, zeker met het tekenen. Nu ben ik een paar maanden verder en ik kan zeggen dat ik steeds meer vertrouwen krijg en plezier. Ik wil dit graag hier delen. Ik ga echt heel erg vooruit.

 • #14

  Joséphine (dinsdag, 09 augustus 2022 20:08)

  Na een jaar te zijn gestopt, ben ik weer begonnen met tekenles. Ik merkte dat ik thuis niet zo veel meer deed en ik miste het wel. Ik heb een keer in de maand privéles. Het zet mij weer aan tot het maken van tekeningen en ik krijg weer nieuwe ideeën. Vooral kleurpotlood vind ik erg fijn. De sfeer in de studio is prettig, met altijd verse thee en fijne muziek.

 • #13

  Margot (zondag, 17 juli 2022 19:54)

  Van mijn dochter kreeg ik een privéles cadeau voor mijn verjaardag. Dat vond ik best spannend. Bij Louise heb ik voor het eerst met aquarelpotloden gewerkt. Wat een leuke techniek en wat een leuke bloemen heb ik gemaakt. Nu gauw ook deze potloden aanschaffen. Er is weer iets geraakt in mij. Dank voor mijn dochter en Louise.

 • #12

  Janneke (dinsdag, 24 mei 2022 19:47)

  Wat ik zo fijn vind hier is de rust en dat je jezelf kan zijn. Tekenen durfde ik niet zo goed, maar ik vind het wel leuk. En dat ik toch meer kan dan ik dacht is wel lachen. Ik heb sinds drie maanden privéles. Ben er heel blij mee.

 • #11

  Gerard (maandag, 18 april 2022 16:59)

  Rond mijn 65-ste verjaardag kreeg ik de behoefte weer vaker met tekenen en schilderen aan de slag te gaan.
  Maar ik waar moest ik beginnen? Louise heeft heel goed geholpen.
  Door haar lessen met verschillende onderwerpen en materialen kreeg ik nieuwe inspiratie. Heel erg bedankt, Louise!

 • #10

  Mieke van Zijderveld (dinsdag, 12 april 2022 12:23)

  De rust die Louise uitstraalt, de creatieve ideeën die ze heeft en de vrijheid die je voelt, zorgen ervoor dat jouw hand tekeningen maakt die je niet voor mogelijk had gehouden.
  Ik schrijf muziek en kreeg ooit een "componeerblokkade", maar na een paar tekenlessen werd die blokkade opgeheven!
  Dat kan tekenen dus ook 'betekenen'!

 • #9

  Truska (dinsdag, 05 april 2022 19:39)

  Tekenen bij Louise betekent alles even loslaten en verdwijnen in het papier, heerlijk. Maar het is ook een spannende ontdekkingstocht, in een wereld vol nieuwe technieken en materialen. En gelukkig, net als al die mogelijkheden je beginnen te duizelen, neemt Louise je even bij de hand. Ik ging altijd blij naar huis.

 • #8

  Wilbert (zondag, 10 november 2019 21:40)

  Wat ik vooral ervaren heb tijdens de workshop die ik gevolgd heb met familie, is dat werkelijk iedereen met een leuk schilderij naar huis ging. Ikzelf had helemaal nooit geschilderd dus ik vond het behoorlijk spannend, maar het wende snel. Voor herhaling vatbaar en zéker een aanrader.

 • #7

  Neomi (maandag, 15 april 2019 19:23)

  Ik vind dat je de mensen op hun gemak stelt en ze de vrijheid geeft om hun creativiteit te ontwikkelen en waar nodig te motiveren en stimuleren.
  Je biedt ze rust en vertrouwen en luistert goed. De mensen hebben elke keer weer zin om te komen en voelen zich goed bij jou.
  Ze gaan met een goed gevoel weer de deur uit. Je hebt een heleboel ideeën en veel variatie.

 • #6

  Linda (woensdag, 07 november 2018 16:21)

  Ik kijk vaak op internet naar tekeningen, en dan denk ik altijd, hoe doen ze dat toch. Dan weet ik nooit hoe ik moet beginnen. Van Louise heb ik geleerd hoe je dat kan doen en door de privelessen die ik volg heb ik al heel veel leuke tekeningen gemaakt. Ik ga er nog een tijdje mee door, bevalt goed.

 • #5

  Petra (zaterdag, 20 oktober 2018 16:58)

  Sinds een half jaar volg ik privélessen bij Louise. Daardoor teken ik thuis nu veel meer dan ik deed. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt want ik doe nu wat ik heel leuk vind. Ook leer ik wat je allemaal kan maken met allerlei materialen. Iets wat ik eerst niet wist.

 • #4

  Gilia Steffens (zondag, 14 oktober 2018 17:13)

  Als ik terug denk aan de cursussen en workshops die ik gedaan heb bij verschillende docenten, blijft vooral de prettige sfeer, de heerlijke ruimte en spontaniteit van Louise in haar studio mij het meest bij.
  De zeer prettige en stapsgewijze manier van werken, maar daarna vrij spel om het schilderij af te maken, maakt me altijd vrolijk en zelfs trots op wat ik gemaakt heb.
  Regelmatig komen er mensen die vinden dat ze niet kunnen schilderen, maar uiteindelijk gaan ze met een grote glimlach en een tevreden gevoel, met een mooi schilderij onder hun arm, naar huis.
  Kortom een geweldige aanrader en sfeer te proeven via een workshop, om vervolgens misschien enthousiast daarna een cursus te volgen.

 • #3

  Jacobijn van de Ven (donderdag, 11 oktober 2018 18:14)

  Sinds dit seizoen volg ik de tekencursus bij Louise op maandagochtend..en het bevalt me opperbest. Fijn om in een plezierige ruimte en ontspannen sfeer rustig te werken met pen,(kleur) potlood,inkt en verf. Haar lessen zij zeer toegangelijk. Leuke opdrachten die je op je eigen wijze kunt invullen.
  Heerlijk om zo even bezig te zijn.

 • #2

  Monique (donderdag, 11 oktober 2018 16:31)

  Bij Louise ben ik over mijn 'tekenangst' heen gekomen. :) Ik heb altijd al willen tekenen, maar vond/dacht dat ik het niet kon. Zoals zoveel mensen. Haar lessen zijn laagdrempelig, gezellig en inspirerend. Dankzij haar opdrachten, tips en aanmoediging heb ik me regelmatig kunnen verbazen over wat ik gemaakt had! Ik teken nu al een jaar of 6. Heerlijk!

 • #1

  Sjon Buijs (dinsdag, 24 oktober 2017 20:19)

  "Tekenen doe je voor je zelf. Kennis van technieken en materialen maakt dat nog veel leuker. En daar helpt Louise mij enorm bij. Samen op zoek naar wat ik echt leuk vind om te doen. Uitvogelen welke manieren van werken en welke materialen het best bij mij passen.
  Een-op-een, met een kop koffie en lekkere koeken, ontspannen, met een positieve insteek.
  Ik word er heel blij van, het stimuleert mij en de lol in tekenen blijft groeien."