Life Coaching Beeldend - ervaar de kracht van tekentaal.

Jouw binnenwereld wordt zichtbaar vanuit het onderbewuste. Of je wilt of niet; hier kun je niet omheen. Daarom is dit zo verhelderend.

Je hoeft zéker NIET te kunnen tekenen bij deze vorm van coaching.

Herken je dit:

Je weet wel wat je moet doen, maar je doet niet wat je weet?

 

Heb je blokkades waar je telkens tegen aan loopt?

Wil je iets veranderen of bereiken in je leven?

Wil je bepaalde dingen helder krijgen?

Heb je een levensvraag, een doel, een wens..?

Ik help je graag (jezelf te helpen), en gebruik tekenen als middel bij een gesprek, omdat de tekentaal ook veel zegt, maar dan zonder woorden, vanuit je onderbewuste.

 

Individuele sessies

Life Coaching Beeldend is toekomstgerichte persoonlijke begeleiding bij levensvragen door gesprekken en tekenen.

Naar aanleiding van een tekening die je maakt, waarbij je absoluut niet hoeft 'te kunnen tekenen', komt er een gesprek op gang waardoor je je doelen, wensen, helder kunt krijgen. Het gaat dus om (veranderings)processen binnen o.a. je werk, relatie, vriendschap of familie, het verwerken van emoties, het loslaten van dingen die niet meer bij je passen, en het veranderen van overtuigingen. Wie ben ik en wat wil ik in mijn leven?

 

Waarom kies ik voor deze vorm van coaching?

Laat je individueel begeleiden door middel van de tekentaal, die meer vertelt dan woorden alleen, doordat jouw 'binnenwereld' zichtbaar wordt vanuit het onderbewuste. Dat is een heel boeiend en verrassend proces!

Als je alleen praat, kun je nog wel eens iets verbloemen of verzwijgen, of je wilt het achterste van je tong niet laten zien, om jezelf te beschermen, of gewoon omdat je er niet over wilt praten. Met beeldtaal is dit anders. Hier kun je namelijk niet omheen! Je onderbewuste wordt zichtbaar waardoor je proces sneller zal verlopen. Ze zeggen wel eens: Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is ook écht zo.

Deze sessies zijn toekomstgericht, met een link naar creatieve therapie omdat er ook altijd een stukje verleden bij komt kijken.

 

Hoe beginnen we?

We beginnen met een intakegesprek van een half uur.

Dan kunnen we kijken of jij je met deze manier van werken prettig voelt.

Wil je doorgaan, dan maken we een afspraak voor een eerste sessie.

 

Vervolg
Eerst maken we samen je doel, wens of hulpvraag duidelijk door te praten over wat je precies wilt bereiken en of dit wel bij je past, of dat er misschien een andere doelstelling op de loer ligt. Dan krijg je een korte tekenopdracht. Samen gaan we jouw tekening 'lezen', want net als woorden, vormen beelden ook een taal. In de sessies help je jezelf. Ik begeleid en volg je.

 

Resultaat

Je bent je bewuster van jezelf, van wie je bent. Je kunt en dúrft makkelijker keuzes en stappen te maken. Je ervaart meer vrijheid en vertrouwen in het leven, je geniet er meer van en je doet wat je wilt en wat jou energie geeft. Je komt thuis bij jezelf.

 

Iedereen heeft innerlijke beelden, daar is niets bijzonders aan. Je denkt in beelden, je stelt je iets voor, en daar kun je over fantaseren, of zelfs naar toe werken. Deze beelden naar buiten brengen is puur en verhelderend, en je hoeft er niet voor te kunnen tekenen. Met eenvoudige poppetjes, of cirkels en streepjes ben je al bezig met beeldtaal.

 

Kosten:

Intakegesprek van een half uur: €20,-.

Vervolgsessies van een uur: 75 euro per keer.

Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Een behandelplan bestaat gemiddeld uit 6 sessies. Dit kan uiteraard korter of langer zijn