Wie ben ik?

 

Geboren en getogen tussen de delfts blauwe borden en schilderijen uit de familie, is het niet vreemd dat ik sinds mijn kinderjaren al teken en schilder. Het is wat ik ben, wat bij me hoort. Waar ik mijn beroep van gemaakt heb.

In Rotterdam volgde ik de kunstacademie, grafische vormgeving/illustratie (1991).

Later in Zutphen bij de opleiding Kunst en Communicatie het diploma tekendocent (2004) en coach beeldend (2010) behaald.

Jarenlang woonde en werkte ik in de omgeving van Rotterdam, en sinds 2010 is mijn atelier gevestigd in het centrum van Hilversum.

Daar, op de zolderverdieping van een prachtig pand, ben ik elke dag te vinden. In alle rust alleen, als ik voor mezelf werk, iets drukker tijdens de privélessen of omringd door een gezellige creatieve groep mensen tijdens de cursussen en workshops. Ik bied mensen de mogelijkheid zich creatief te ontwikkelen en daarin voldoening en ontspanning te vinden.

Op deze website vind je, naast de info over de lessen, een selectie van mijn werk. Schilderijen en tekeningen.

 

"Ik vind dat je de mensen op hun gemak stelt en ze de vrijheid geeft om hun creativiteit te ontwikkelen en waar nodig te motiveren en stimuleren.

Je biedt ze rust en vertrouwen en luistert goed. De mensen hebben elke keer weer zin om te komen en voelen zich goed bij jou.

Ze gaan met een goed gevoel weer de deur uit. Je hebt een heleboel ideeën en veel variatie."

Neomi

 

"Tekenen doe je voor je zelf. Kennis van technieken en materialen maakt dat nog veel leuker. En daar helpt Louise mij enorm bij.

Samen op zoek naar wat ik echt leuk vind om te doen. Uitvogelen welke manieren van werken en welke materialen het best bij mij passen.
Een-op-een, met een kop koffie en lekkere koeken, ontspannen, met een positieve insteek.
Ik word er heel blij van, het stimuleert mij en de lol in tekenen blijft groeien."

Sjon Buijs